Zoeken
Kies uw taal
16 oktober 2024

Griep- en/of pneumokokkenvaccinatie 2024

Jaarlijkse Griepprik

Patiënten van onze praktijk die een oproep hebben gekregen voor de jaarlijkse griepprik, kunnen deze prik komen halen op:

Kamperland: Dorpshuis Casembroot, Alexiaplein 3

Woensdag 30 oktober van 13.30-16.00 uur

Wissenkerke: Amaliahof, Eduard Flipsepad 1

Woensdag 20 november van 13.30-16.00 uur

 

We willen u vragen op deze dag de uitnodigingsbrief mee te nemen en gemakkelijke kleding aan te trekken. U krijgt de griepprik in uw bovenarm. Het is makkelijk als u kleding aan heeft waarbij u uw bovenarm makkelijk bloot kunt maken.

Heeft u een uitnodiging ontvangen, maar kunt u echt niet op bovengenoemde data? Dan vragen wij u om na 20 november te bellen met onze assistente om een andere afspraak maken. Andere afspraken zijn slechts beperkt mogelijk, dus alleen als het echt niet anders kan.

Zie voor meer informatie: rivm.nl/griep-griepprik/griepprik en thuisarts.nl/griep/ik-denk-na-over-griepprik

Pneumokokkenprik

Tegelijk met de griepprik, wordt ook dit jaar weer de pneumokokkenprik gegeven. Voor deze prik krijgt u een aparte uitnodiging als u in de doelgroep valt en tussen de 60 en 64 jaar oud bent (geboortejaar 1961 t/m 1964). Patiënten van onze praktijk, die in aanmerking komen voor de gratis pneumokokkenprik, hebben een aparte oproep gekregen.

We willen u vragen op deze dag de uitnodigingsbrief mee te nemen en gemakkelijke kleding aan te trekken. De pneumokokkenprik geven wij tegelijk met de griepprik, maar wordt in de andere arm gegeven.

Zie voor meer informatie: rivm.nl/pneumokokkenprik en thuisarts.nl/prik-tegen-pneumokokken.

Terug naar overzicht
Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.